Rama

A gyermeknapi zabkeksz sütés és díszítés után, december első hétvégéjén idén is vár titeket a Rama a PlayKID- Minimax Mikulás hétvégéjén. Készítsétek el velünk együtt a legfinomabb receptünk alapján mézeskalcsot, melyet sütés után saját ízléseteknek megfelelően ki is díszíthettek.

 

www.receptmuhely.hu

MagicBox

A MagicBox csapata csodajátékokat varázsol a helyszínre. A hangulat és jókedv garantált! Számos izgalom és felejthetetlen élmény kerül elő a MagicBox – a gondolkodtató játékok boltjának varázsdobozából!

Minimax

Idén már harmadik alkalommal vár a Minimax, a PlayKID Mikuláson.

Kézműves, adventi foglalkoztató, ahol apró karácsonyi meglepetéseket készíthetsz.

Mese és olvasó kuckó, ahol ünnepi hangulatú könyveket lapozhatsz és olvashatsz anyuval, apuval, vagy nagyival. Festőiskola, ahol manóink segítségével készítheted el alkotásodat. Twister és ügyességi vetélkedő, ahol az egész család együtt szórakozhat. Zumba KIDS a színpadon!

 

www.minimax.hu

Nagyi Titka

A Nagyi Titka két különleges meglepetéssel is vár benneteket. A sütis kihíváson bizonyíthatjátok, hogy mennyire jól ismeritek az ünnep ízeit és a jól ismert finomságok receptjeit - természetesen mindezt némi jutalom fejében! A Gifie standon pedig igazi ünnepi kellékek segítségével készíthetitek el saját karácsonyi üdvözlőlapotokat.

 

Kalifa

Keressétek  a Kalifa pultot a Rama sütési sziget mellett, ahol a Kalifa színező mellé, tevés matricát kaptok ajándékba. Alkotás közben pedig Kalifa diákcsemegét ropogtathattok!

Szeretettel várunk Benneteket!

 

Tropicarium

Segítségünkkel a gyerekek közelebb kerülhetnek az egzotikus vagy éppen a „nemszeretem” állatokhoz és meg is simogathatják õket. Az állatok mellett izgalmas horgászversenyt, kézműves foglalkozást, játékos kérőõív kitöltést is szervezünk, hogy a gyerekek minél több módon ismerkedhessenek meg a természettel és az állatok viselkedésével.

 

LCF Kids Club

Hogyan ünneplik az angol gyerekek a karácsonyt?

Látogassatok el a Kids Club standhoz, ahol William Snail és Jazz Bear vidám angolos játékokkal és angol gyerekdalokkal vár mindenkit.

12:30-tól pedig a színpadon részt vehettek egy karácsonyi, játékos angol foglalkozáson.

Gyertek és játsszatok velünk!

 

 

Generali Kresz suli

Csak Téged vár a Generali kresz sulija. Vedd kézbe a jobbnál jobb járgányokat és irány a pálya forgataga. De légy figyelmes, hiszen első a biztonság. Ha pedig egy kis pihenésre vágynál, a Generali alkotóműhelyében elkészítheted saját tábláidat és megtervezheted egyedi kresz parkodat. Bringára fel!

 

Abacusan-Logicosan Kölyök Mérnök játszóház

Kipróbálnád, hogy milyen mérnök vagy?  Szeretsz építeni? Kíváncsi vagy, hogyan működnek a robotok? Kipróbálnál izgalmas, új építő játékokat? Az Abacusan Stúdió felkészült és szakképzett csapata szeretettel, izgalmas, interaktív programokkal és kedvezményes játékvásárral várja a gyerekeket és a gyereklelkű felnőtteket a Logicosan Kölyök Mérnök Játszóházban!

Mikulás kuckója

HO-HO-HÓ! Csilingelő csengőszó, közeledik télapó!

Látogass el a  Mikulás kuckójába a PlayKID-en ,ülj bele a székébe, lesd meg hogyan nézhet ki az otthona és készíts vele egy fényképet.

Énekelj vagy szavalj valami szépet a Mikulásnak, és máris valami finomság üti a markodat.

Cenega

Próbáld ki az elmúlt éve LEGO játékait a PlayKID-en! A LEGO sátorban számtalan X-box 360 kioszkot találhatsz, ahol olyan világok várnak rád LEGO videojáték formában, mint a Harry Potter, a Gyűrűk Ura, A Hobbit, Batman, a LEGO-film, vagy épp a Jurassic World. Kalandozz kedvec hőseiddel, járd be kedvenc világaid LEGO változatát és szerezz felejthetetlen élményeket!

Bluebox fotózás

Felállított fotófalunknál eredeti fényképeket készíthetsz a PlayKID figuráival, amit utána kinyomtatva haza is vihetsz magaddal!

PlayON!

Mutasd meg a PlayON! standjánál, hogy Te vagy a legjobb táncos, a leggyorsabb autóversenyző vagy az épp legügyesebb kalandor! Játékra fel!

Pónicikli

Vágtázz, mint egy igazi lovon! A Pónicikli egyedülálló játék gyermekeknek 1,5 éves kortól. Ez az első olyan lovaglást szimuláló játék, amely nem csak aranyos, de valóban lehet rajta lovagolni is. Ez nem egy hagyományos hintaló! A Póniciklivel ott lehet lovagolni, ahol szeretnétek! Gyertek és próbáljátok ki!

ReGamEx

Legtöbbetek még túl fiatal ahhoz, hogy emlékezzen azokra az örök klasszikus játékokra, amiket kipróbálhattok majd a PlayKID-en, de Ti vagytok az a generáció, akiknek át kell adni a stafétát, hogy életben tartsátok a rajongást, amit ezek a játékok megérdemelnek. Rengeteg retro játékkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt!

Nebuló

Színezd újra Nebulót és vidd magaddal, hogy felvidítson az uncsi hétköznapokon! Látogass el a Nebuló standjához és színezd újra a saját Nebuló figurádat! Színezz, fess, vágj, ragassz, hogy a Tiéd legyen a legszínesebb, legvidámabb Nebuló bábu!

 

www.nebulocsalad.hu

 •                           © 2016 PlayKID - Meex Agent Kft.

   

  HÁZIREND

  A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

  TÁMOGATÓINK

       ©2016 PlayKID - Meex Agent Kft.

  Design by: Laura Mate

   

  1095 Budapest, Soroksári út 48.

  MALOMUDVAR

  Kapcsolatfelvétel:

  info@playkid.hu

  Info vonal (hétköznap 10-18 között):

  + 36 70 521 3350

  Adószám: 11851862-2-43

  Cégjegyzékszám: 01-09-879077